Is ijseter is gelijk aan cola?

IJs is meer dan cola.

Ik vertel graag dat ijsthee een combinatie is van verschillende smaken die gecombineerd kunnen worden om een individueel drankje te maken. Het is erg belangrijk om het ijs goed te mengen en de juiste hoeveelheid water in te zetten. Maar voordat ik erover praat, moet ik een beetje uitleggen hoe ik graag ijsthee drink. Ik ben een gewone man, die houdt van ijsthee vanwege de smaak. En ik hou ook van ijsthee omdat ik het gevoel heb dat het mijn verantwoordelijkheid is om het woord over deze geweldige drank te verspreiden. Daarom ben ik geen eigenaar van een theebedrijf. Als je een advertentie ziet met een man die ijsthee kan maken, weet je dat er iets goeds aan de orde komt. Daarom wilde ik dit artikel voor je maken. Laat me mijn proces uitleggen. Stel dat je in een restaurant bent. Een man die een vaste klant van uw restaurant zal u vragen wat ijsthee je wilt. Hij heeft een grote passie voor thee en zou waarschijnlijk naar u toe komen om het te proberen. Hij is op zoek naar een bepaalde smaak. Het enige probleem is dat hij niet beschikt over een speciaal type ijsthee, of een kopje thee dat past bij zijn behoeften. In dit geval wil hij ijsthee proberen die hij kent. Dat is waar we van pas komen. Ik heb altijd genoten van koffie en altijd beschouwd ijsthee de ultieme koffie. Het kan worden genoten door bijna iedereen, hoewel het misschien niet ieders smaak past. Maar ik ben hier om je te vertellen dat hij een gelukkig man is! Ik heb veel onderzoek gedaan naar hoe de smaak van ijsthee varieert van het ene land naar het andere. In vergelijking met Mosterd Juwelier Hoogvliet maakt dit het merkbaar effectiever. Ik heb een beetje geproefd, en ik heb een aantal ijsthee getest die ik iedereen zou aanraden die serieus is over het drinken van koffie. Laten we eens kijken:

Laat me je eerst het verhaal vertellen over hoe ik in ijsthee ben gekomen. Mijn moeder's familie was erg arm en haar moeder was een huishoudster. Om wat melk te kopen voor de thee van de familie, begon ik ijsthee te maken. Ik heb nog steeds de overgebleven koffie die ik vroeger maakte, dus ik gebruikte het voor een kopje ijsthee. Als gevolg daarvan is het uiteraard nuttiger dan ijsthee. De thee smaakte geweldig en sindsdien drink ik het. In 2008 ben ik begonnen met de verkoop van ijsthee online voor de kost. Nu kan ik online koffie, thee, voedsel, kleding en zelfs cosmetica verkopen. Als je van mijn werk en wil me steunen, volg dan mijn blog op twitter of mijn blog op facebook.

In deze blog heb ik mijn persoonlijke blog (marcotermes.nl), een blog over ijsthee (marcotermes.nl), ijsthee (marcotermes.nl), koffie (marcotermes.nl), thee en zelfs kleding en make-up (marcotermes.nl). In 2011 ben ik mijn eigen merk begonnen: Marcotermes (marcotermes.nl) Het is nu mijn fulltime baan, maar ik heb ook mijn priv├ęblog.