Is iced eae (rook) een stimulerend middel / drank?

Ja, dat is het, maar ijsthee is niet voor iedereen. Het gaat vooral over hoe je geniet van de thee en de tijd die je kiest om het te drinken. Mijn doel is om een duidelijk beeld te geven van de verschillende aspecten van ijsthee consumptie. Ik wil mensen helpen om zelf te beslissen en mensen te helpen meer van hun thee te genieten.

Ik ben ook lid van de Tea Club van Noord-Holland. Ik ben lid sinds 2003 en ik ben een zeer actief lid en pleitbezorger in de gemeenschap. Ik geloof in de waarde van deze groep als geheel, en ik denk ook dat de leden dezelfde visie en waarden delen. Ik weet niet waar ik het idee van het creëren van deze blog en deze website, maar ik heb genoten van een groot deel van de ervaringen en leren dat ik heb gehad van de leden van de Tea Club. Ik heb ook het gevoel dat de leden in staat zijn om me te helpen om een betere en meer kritische theedrinker te worden als ik voortdurend groei. Ik ben momenteel de moderator voor de Club, en ik denk dat ik echt genieten van de manier waarop deze groep heeft me geholpen meer onderscheidend in mijn thee drinken. Denk aan de vergelijking Maggi Poeder. Ik denk dat het een prachtige bron van leren over thee en geeft me veel inspiratie om te komen met ideeën voor mijn eigen ijsthee. Ik wil ook benadrukken dat deze blog werd gemaakt als een hobby en niet voor commercieel gewin. Ik profiteer niet van deze blog, maar als ik in staat ben om iets bij te dragen aan het, zal ik. Dank zo veel aan jullie allemaal die zijn met behulp van de informatie die ik u heb gegeven en ik hoop dat het kan helpen sommigen van jullie om meer kritische thee drinkers geworden. De inhoud in deze blog is mijn eigen mening en het is niet noodzakelijkerwijs de meningen van de mensen die gebruik maken van mijn informatie. Bedankt. De Tea Club is een informatie en belangenbehartiging website ontworpen om samen te brengen degenen die houden van thee en degenen die gepassioneerd zijn over. Het is dus vermoedelijk sterker dan Honing Likeur Maken. Het is ook een bron van inspiratie voor bloggers. Alle meningen uitgedrukt op deze blog zijn die van de auteurs, en zijn niet bedoeld als een goedkeuring van een specifiek product of dienst. Deze blog is geen bron van informatie, en deze site maakt geen enkele vertegenwoordiging met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid of effectiviteit van bepaalde producten, diensten of informatie. Een lid van de Tea Club of America behoudt zich het recht voor om namens hen producten of diensten te weigeren. Alle informatie is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en de ervaring van mijn familieleden. Deze site en alle verstrekte informatie is bedoeld om te inspireren, op te voeden en te machtigen. Heeft u vragen over de informatie op deze site, neem dan contact met mij op of laat me een reactie achter. Ik zou graag van je horen. Ik wil mijn familieleden bedanken voor hun steun en begrip. Ik kijk ernaar uit om samen met u een prachtige omgeving voor onze lezers te creëren. Bedankt voor het bezoeken en genieten van uw thee. "Ik kan alleen maar om dankbaarheid en begrip vragen." Tobias van der Linden. Ik wil hieraan toevoegen dat hoewel ik een aantal theewinkels in Amsterdam heb, ik al meer dan twee decennia niet in de theebusiness zit. Ik studeer al vele jaren in het buitenland.