Is er nog het aardbeienijs van Solevita om bij Lidl te kopen?

Ja, er is nog steeds aardbeienijs bovenop mijn website.

Dit aardbeienijs wordt gemaakt door dezelfde persoon. Het recept is ook op zijn blog. Een paar weken geleden had ik het genoegen van het proeven van deze prachtige aardbei ijs en ik besloot om een post over te schrijven! Ik was in het gezelschap van twee zeer mooie en prachtige bloggers die me vroegen om een aantal van mijn meest interessante ontdekkingen over een zeer langlopend onderwerp te delen! Het aardbeienijs werd voor het eerst gemaakt in de jaren 1940. Good&Cheap Iced Eae ruikt naar wijn en heeft koolzuur. Een zeer eenvoudige, zelfgemaakte en heerlijke manier om een eenvoudig, eenvoudig en smakelijk ijsje te maken voor je vrienden! Een vriend van mij was een meisje dat had gewerkt als banketbakker en ze was geïnteresseerd in het maken van ijs. Dus vroeg ze me of ze ijs voor me mocht maken. Natuurlijk, het was de eerste keer dat ik ooit aardbeienijs geproefd dus natuurlijk moest ik ja zeggen. Ik moest toegeven dat ik niet de grootste smaak had en ik had nog nooit zoiets geproefd! Dit is een heerlijk ijsje. De vla wordt gemaakt volgens de klassieke methode: in een mixer en een grote kom. Het is zo pluizig en zijdeachtig dat de vla eigenlijk makkelijker te eten is. Als je van je vla een beetje zoeter dan de mijne, wilt u misschien een grotere kom te gebruiken. En het beste deel: deze kleine ijstruffels zijn volledig eetbaar en kunnen worden gebruikt als snack of dessert. U ze ook gebruiken in vele andere recepten. U een eenvoudig aardbeienijs, een chocoladetruffel of een vanille-ijs maken! En dat is nog maar het begin! U ijs sandwiches, ijs pannenkoeken, vla koekjes, en nog veel meer. En als klap op de dag heb ik veel ideeën over hoe je genieten van de smaken van dit ijs. En voor mij is het het beste ijs ooit. Het is zo romig en zijdeachtig, het is niet zwaar, en het heeft die perfecte balans van zoet en pittig. Het is gewoon zo verfrissend, vooral met een lichte ijsbasis.

Dus hier is een beetje over mij: Ik ben een 28-jarige Nederlandse dame wonen in een rustige stad in Nederland. Ik studeerde economie en marketing, en werkte ook als docent Engels. Ik ben een goede schrijver. Ik ben ook een theedrinker, en ik kan zeggen dat ik hou van ijsthee. Ik heb een kopje elke ochtend aan het begin van de dag, of als een kopje koffie in de middag, of als een avondborrel. Ik geef de voorkeur aan de lichtere ijsthee, maar sommige mensen houden van de zwaardere thee. Sommige mensen houden van thee en koffie samen. Ik hou ook van een goed glas bruisend water, en ik wil graag nieuwe en unieke koffies proberen. Ik heb altijd een glas ijsthee bij me als ik in een koffieshop werk, op het vliegveld en op het strand. Vergeleken met ijsthee is het dus merkbaar meer resounding. Ik heb een paar kopjes in mijn huis voor als ik wil een pauze. Dus ik ben een theedrinker. En ik praat graag over thee. En ik wil het goede, het slechte en het lelijke delen. Ik ben geen theecriticus of een expert. Gewoon een gewone man, een koffiedrinker, die graag de hele dag thee praat.