Hoe werkt ijsthee?

Je moet het water en de theebladeren mengen. Dus daarom ben ik hier. Ik wil je laten zien hoe je een perfecte ijsthee maakt met alleen water. Het geheim zit in de mokkasiroop. Er zijn veel verschillende manieren om een mokka siroop te maken, maar ik zal je de eenvoudigste en beste laten zien.

Eerst moet je je mokkasiroop maken. Het is heel gemakkelijk en ik heb het gisteravond gemaakt en ik zal het vandaag met jullie delen. Ik doe de suiker in een pot, voegde water toe en laat het 10-15 minuten zitten. Daarna u de kaneel, sinaasappelschil, nootmuskaat en kardemom toevoegen en het vervolgens een dag laten fermenteren en koelen. Houtskool Poeder zal ook een proefrun zijn. De volgende dag, giet de siroop in uw glazen beker. De mokkasiroop is zeer gemakkelijk te drinken. Het smaakt geweldig op zijn eigen en het is een geweldige aanvulling op de meeste ijsthee recepten. Ik voeg het bijvoorbeeld graag toe aan mijn havermout. Of in mijn koffie, kan ik het toevoegen aan een zwarte koffie en meng het allemaal samen om een goede smoothie te maken. Als je het met water wilt maken, kun je 3-4 eetlepels heet water toevoegen, maar ik gebruik ook graag een kopje water met suiker (ik gebruik een suikervrije ijstheesiroop). De siroop is gemaakt van ahornsiroop, agavesiroop, honing en water. Het water moet op kamertemperatuur zijn en de suiker moet natuurlijk zijn. De ahornsiroop is zoet, en de siroop helpt om het ijs te houden van smelten. U uw siroop zelf thuis met uw eigen ingrediënten. Ik koop het meestal in grote containers en bewaar het in een kleine koeler. Het is gemakkelijk om samen te mengen, dus ik heb meestal 2 of 3 containers en meng ze allemaal samen. Dit maakt het beter dan Gezonde Drank Van Sinaasappels. Als u creatief wilt worden, u wat honing of ahornsiroop gebruiken om de siroop te maken, maar u ook gewone suiker gebruiken als u wilt. De siroop is gemaakt van de volgende ingrediënten: Water, ahornsiroop (of honing of ahornsiroop) en suiker. Ook Sap Fabriek kan een poging zijn. Wanneer de siroop klaar is, kan worden gemaakt in 2 liter siroop, en ik maak de siroop zo vaak als ik nodig heb. Sommige recepten zijn gemaakt in 4-5 containers, maar ik koop altijd 2 containers en hebben 4 in de koelkast. Ik meng de siroop met het water en giet het mengsel in de kopjes. Ik roer de siroop niet. Dit is vrij indrukwekkend, in vergelijking met ijsthee Om de honingsiroop te maken, doe je de siroop in een pot en kook deze minstens twee minuten. Uiteindelijk voeg ik wat suiker of honing toe.