About us

Mijn motto is het creëren van een plek die toegankelijk is voor alle theeliefhebbers en een plek waar het mogelijk is om te delen en te leren over nieuwe thee. Hiertoe heb ik mijn eigen winkel gecreëerd waar je thee van over de hele wereld kopen. Voor meer informatie over mij, kijk op de pagina Over.

Wat voor thee drink je? Ik drink graag thee uit Japan en Europa. Ik ben zelf een fervent theeproever en de beste thee van de wereld komt vanuit veel verschillende landen naar Nederland. Als u meer wilt weten over dit soort thee en waar u meer van de beste te vinden, bezoek dan mijn winkel! Voor meer informatie over de geschiedenis en evolutie van de thee-industrie in Nederland, en het proces van het brouwen van een kopje thee, bezoek onze thee sectie.

Ik ben geboren in 1983 en woon sinds 2005 in Amsterdam. Het is mijn passie, ik heb ook geschreven mijn eigen blog voor vele jaren. Ik schrijf ook voor mijn eigen bedrijf en dit is wat interessant is voor mij het meest. Dit is waar ik leer hoe te maken en bewerken van mijn blog voor je.

Ik ben een autodidact journalist die heeft gewerkt in de media voor het afgelopen decennium. Ik ben al een aantal jaren journalist en in mijn vrije tijd schrijf ik over mijn liefdes (en niet zo geliefd) over een verscheidenheid aan onderwerpen, zoals popcultuur en kunst. Ik heb altijd genoten van het schrijven, en het enige dat me zal houden schrijven is mijn familie, en mijn vrienden. Dus ik ben altijd bereid om je te helpen. En omdat mijn liefde voor het schrijven is iets dat ik niet kan zetten in woorden, ik ben erg dankbaar dat het internet is zo veel beter in het geven van mij de vrijheid om dit te doen.

Ik heb veel ervaring omdat ik een thee professional bij Starbucks voor een paar jaar en een professionele barista voor bijna twee jaar was. Ik ben de auteur van een van de best smakende ijsthee ooit, dus als je ervan geniet, hoop ik dat je ook van de mijne geniet. Ik geniet van de uitdaging van het proberen van nieuwe dingen en het is leuk om een nieuwe thee te vinden en te zien hoe het is voordat ik het kopen.

Mijn eerste thee was de Black Tea Green. Het werd zeer goed ontvangen. Als een professionele barista, heb ik geen tijd voor fancy, dure thee. Ik heb een paar theewinkels waar ik koop een behoorlijke hoeveelheid thee. Toen ik voor het eerst in de thee kreeg had ik een vriend die gebruikt om te werken in een theewinkel. Hij gaf me wat thee en zei dat de klant zal blij zijn met de kwaliteit en smaak. Kortom, de klant zal ervan genieten. Dit was mijn eerste ervaring. Nu weet ik dat een kwaliteitsproduct een goede klantervaring zal brengen.

In 2013 werd ik geïnterviewd door BBC News over de groeiende interesse in thee voor gezondheid.

Dus hier is mijn antwoord. Ik eet niet vaak ijsthee, vooral omdat ik gezondheidsproblemen heb met de zuurgraad van thee. Ik ben een Engels opgeleide leraar en ik werk al vele jaren met theestudenten. Ik heb ijsthee, sommige soorten thee en ook enkele van de niet-chocolade versies die zijn gemaakt in Azië geprobeerd. Ik heb veel verschillende soorten thee gezien tijdens mijn reizen en ik heb veel van hen geleerd. Ik heb ook de groeiende populariteit van thee uit de Verenigde Staten en Europa gezien. Ik weet niet waarom ik niet heb geprobeerd meer thee in mijn leven, maar ik heb het gevoel dat ik ben een beetje bevooroordeeld, want ik ben uit Zuid-Afrika. Hoe dan ook, ik denk dat ijsthee moet worden geconsumeerd met mate, met mate en alleen op een manier die ik ken en geniet.